Chocoladepudding

Karolien, 07/01/2018

chocoladepudding_30

Ingrediënten

750 ml sojadrink (of rijstmelk)
100 g melkvrije chocolade (ik gebruikte hier de overschot van sint figuurtjes, maar bv veel fondant chocolade is melkvrij. Check de verpakking!)
10 g cacaopoeder
35 g maïszetmeel
40 g suiker
 

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes.
Los het cacaopoeder en het maïszetmeel op in een beetje van de koude melk.
Breng de rest van de melk met de suiker aan de kook en laat de suiker oplossen.
Voeg de chocolade toe en meng tot deze volledig gesmolten is.
Voeg al roerend de melk met opgeloste cacaopoeder en maïzena toe.
Laat nog even koken tot de melk begint te binden.
Giet de massa in kommetjes en laat afkoelen.


Deel dit artikel:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *