Kip Pad Thai

Karolien, 02/09/2016

IngrediëntenKip pad thai_30

400 g kipfilet
2 wortelen
150 g prinsessenbonen
1 lente-ui
200 g sojascheuten
2 cm gember
look
3 el gepelde pistachenoten
200 g noedels
1 el kurkuma
2 el sojasaus
arachideolie
peper en zout

 


Bereiding

Maak de bonen, wortelen en lente-ui proper.
Kook de bonen beetgaar in gezouten water.
Snijd de wortelen in fijne staafjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes.
Hak de gember grof.
Snijd de kipfilet in stukjes.

 

Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Verhit wat olie in de wok.
Roerbak de stukjes kip en kruid met kurkuma.
Neem de kip uit de wok.
Verhit opnieuw olie in de wok en roerbak de groenten kort.
Kruid met look.
Voeg de kip terug toe.
Breng op smaak met sojasaus en kruid met peper en zout.
Voeg tenslotte de pistachenoten toe.


Deel dit artikel:
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *